Hollandi batuudihüpete online-turniiril Krete Kaasik taaskord esikohal

Krete Kaasik

20- 22.novembril toimus Hollandi eestvedamisel rahvusvaheline batuudihüpete online turniir Dutch Trampoline Open Online. Võistlemas oli lapsi, noori ning täiskasvanuid Saksamaalt, Hollandist, Belgiast, Sloveeniast, Aserbaidžaanist, Suurbritanniast, Hispaaniast, Soomest, Prantsusmaalt ning Eestist. 5. detsembril toimus võistluste videoülekanne, kus avaldati ka kohtunike hinded ning võistluste lõpptulemused.

 
 
SK KATI-t esindas antud võistlustel Krete Kaasik, kes saavutas 17-21.a. vanuseklassi tüdrukute seas 1.koha. Eesti võimlejatest osalesid turniiril lisaks SK Kati-le veel ka Biomechanics Group SK sportlased.
 
Eesti batuudihüppajate tulemused olid järgmised:
11-12 tüdrukud: Arabel Pedoson (Tartu BG) 20. koht
17-21 tüdrukud: Krete Kaasik (SK KATI) 1. koht
 
Kõiki võistluste tulemusi on võimalik näha Sporttech-ist. Võistluste ülekande koos kohtunike hindamisega leiad siit.