EESTI ILUVÕIMLEMISE RÜHMKAVA JUUNIORIKOONDISENA SÕIDAB EM-ILE RÜHM ESCADA

Escada
 

Möödunud pühapäeval, 21. märtsil, toimusid Kalevi spordihallis rangeid piiranguid järgides EM katsevõistlused iluvõimlemise rühmkavades juunioriklassis. Katsevõistluste tulemusena selgusid nüüd lõpuks tagantjärgi juunioriklassi 2020. aasta Eesti meistrid rühmakvades – meistritiitliga said pärjatudVõimlemisklubi Elegance, Tantsu- Ja Võimlemisklubi Excite Dance ja Võimlemisklubi Janika Tallinn koondrühm Escada koosseisus Anette Vaher, Ksenia Ozigina, Kamila Grigorenko, Anastasija Ivanova , Ester Kreitsman ja Victoria Puusepp. Võiduka rühma punktisumma oli 48.725 punkti. Teisele kohale tuli VK Excite Dance juuniorirühm (48.400 punkti) ning kolmandaks jäi Spordiklubi Nord juuniorirühm (44.100 punkti). Ametliku võistlusprotokolliga saab tutvuda siin: http://ksis.eu/resultx.php?id_prop=2641.

 
Ühtlasi anname teada, et värsked Eesti meistrid, rühm Escada on nii pühapäevase EMV kui ka 27.02 toimunud 2020. aasta EKV tulemuste alusel EEVL iluvõimlemise toimkonna poolt kinnitatud Eesti iluvõimlemise rühmkava juuniorikoondiseks, kes esindab Eestit juunikuus toimuvatel Euroopa meistrivõistustel Varnas, Bulgaarias.