Viktoria Bogdanova saavutas Tashkenti MK-etapil 22. koha

V. Bogdanova, treener Diana Laskova, M-A. Kaasik

Eile lõppenud Tashkenti iluvõimlemise MK-etapil saavutas hooaja teisel etapil võistelnud Viktoria Bogdanova (VK Excite Dance) 82.75 puntkiga 22. kohta, suurvõistluse debüüdi teinud Marie-Anett Kaasik (VK Rütmika) jäi 59.30 punktiga 49. kohale.

Võidutseid Venemaa kaksikõed Dina ja Arina Averina, kes võtsid vastavalt kuld- ja hõbemedalid (D. Averina 104.10 punkti, A. Averina 97.40 punkti), pronksmedali noppis valgevenelanna Anastasiia Salos (96.50). Rühmkavade arvestuses jättis mitmevõistluse kulla koju Usbekistani koondis 76.40 punktiga, järgnesid Iisrael (73.55) ning Valgevene (72.25).
 
Järgmine MK-etapp ootab ees 7-9. mai Aserbaidžaanis Bakuus, kus Eesti individuaalvõimlejatest on stardis Viktoria Bogdanova ja Polina Murashko.