EM-il debüteerinud batuudihüppaja Krete Kaasik sai Sochis 18. koha

Trampoliinvõimlemise EM on selleks korraks läbi ning võistlustel debüteerinud Krete Kaasik saavutas täiskasvanud naiste arvestuses tubli 18. koha. Poolfinaali seeria õnnestus ilusti õigete elemenide lõpetamisega, kuigi võistlusnärv jättis siiski oma jälje. Närvile tuli sel korral loovutada kõrguse ning puhtuse punkte. “Eelhüpetes sai taaskord veidi improviseerimist katsetatud ning teisel katsel veidi teistsugust seeriat proovitud. Õnneks sai aga piisavalt punkte kogutud, et poolfinaali pääseda. Poolfinaalis sai seeria õnneks plaanipäraste elementidega sooritatud, küll aga elementide puhtuse ja kõrguse unustasin seekord ilmselt seina taha soojendussaali. Üldiselt jäin kõige rohkem rahule eelhüpete esimese katsega. Eelhüpete teine katse ja poolfinaali katse jäid mind küll kripeldama, aga eks nüüd saab neid veel seedida ja siis ainult õppida tehtud vigadest. Arvan, et kokkuvõttes võib lõpptulemusega siiski rahule jääda, ” sõnas Krete peale võistluste lõppu.

  Krete Kaasik Sochis

Täiskasvanud naiste võistlusklassis osales Sochis 32 sportlast 14 erinevast riigist. Kõikide võistlustulemustega saab tutvuda siin.

Videosalvestusi Krete EM-i hüpetes esimesel katsel eelhüpetes ja poolfinaalis saab näha Kati Spordiklubi FB lehel: https://www.facebook.com/katispordiklubi

Õnnitleme Kretet ja treenerit Katrin Kaasik´ut eduka EM debüüdi puhul!