Sporditegevuse juhendid alates 9.augustist 2021

Alates 9. augustist on nakkusohutuse kontrollita lubatud siseruumides toimuvatel üritustel ja tegevustes kuni 50 ning õues kuni 100 osalejat. Üritustel ja tegevustes, kus kontrollitakse osalejate negatiivset testitulemust, COVID-19 haiguse läbipõdemist või COVID-19 vaktsineerimiskuuri läbimist, saab sisetingimustes osaleda kuni 6000 ja õues 12 000 inimest.

EEVL võimlemisvõistluste korraldaja ja osaleja meelespead (alates 9.08.2021)

Täpsemad juhised: COVID-19 käitumisjuhend sporditegevuse korraldajatele alates 9. augustist 2021 või Majandus- ja Kommunikatsiooniministeeriumi infotunni materjalidest

Valminud on plakatid, mis kutsuvad üles esitama COVID tõendit ning viitavad korraldajate õigustele, kui inimene keeldub enda nakkusohutust tõendamast. Julgustame teid neid kasutama, samuti on teretulnud igasugune tagasiside: