VK Piruett võitis Eurogym 2022 peaauhinna!

9.juulil Šveitsi Neuchâtel võõrustas noorte harrastusvõimlemise festivali EGFL (Eurogym 2022 – Neuchâtel)
Festivalil esines 30 kollektiivi 12 erinevast riigist. Eestit esindas Heili Parrase eestvedamisel Võimlemisklubi Piruett / GC Piruett. Lisaks ägedatele esinemistele osalejate vahel valiti parimat viies erinevas kategoorias. Kohtunikud hindasid üldmuljet, originaalsust, tehnilist täitmist ja musikaalset mitmekesisust.
VK Pirueti tüdrukud võitsid peaauhinna Gold Prize.
Siin kõikide kategooriate parimad:
  • Gold Prize: Performance Elite team (DEN), SD Patrarca 1877 (ITA), Vouzela (POR), La Trottola (ITA), Gekos (SUI), GC Piruett (🇪🇪), Albi Gym (POR), Olympiada Thrakomakedonon (GRE).
  • Silver Prize: Werler Kangaroos (GER), Ellinoaggliki Agogias Oritioinia (GRE), Gopf Armonia (GRE), Megas Alaxandros Galatsi (GRE), Nuance (BUL), Gym Chézard Saint-Martin (SUI), Moonlight (AZE), Leeds Gymnastic Club (GBR5).
  • Bronze Prize: RG la Salamandre (BEL), KF Esslingen Juga (GER), ASE Doukas (GRE), Elaia GC (GRE), Sport Club Lavrio (GRE), Kussnacht team Aerobic (SUI), Stabeck Show Team (NOR), ZakiGym Nubia (POR), Lugano (SUI), Esprit (GBR), Sotra Dynamite (NOR), Erewash Valley (GBR), Isekais (POR).
  • “Wow-effect” Prize: La Trotottola (ITA).
  • Costumes Prize: Olympiada Thrakomakedonom (GRE).