Eestis toimus European Gymnastics sportakrobaatika workshop

24.-26. oktoobril toimus Tallinnas European Gymnastics ja Eesti Võimlemisliidu poolt korraldatud sportakrobaatika praktiline koolitus. Koolitajaks oli Ungaris elav belglasest sportakrobaatika spetsialist Yves Van Der Donkt.  Eesti poolt oli koolituse kuraatoriks Heidi Kann, kes oli rahvusvahelise koostööprojekti algataja. Koolitus on osa Euroopa Võimlemisliidu  rahvusvahelisest võimlemisalade arendusprojektist.

Eestist osales 15 kogemusega treenerit, kellel olid koolituse käigus abiks enda õpilased. Rahvusvaheliselt tunnustatud sportakrobaatika koolitaja  Yves Van Der Donkt tõdes, et külastab Eestit teist korda. “Eelmine kord olin Eestis FIG ACRO Academy raames ning võrreldes 2019.aastaga on treenerite oskused kasvanud”, ütles Van Der Donkt.