Tartus toimus Euroopa Võimlemisliidu DMT workshop

24.-25.märtsil Tartus toimus European Gymnastics rahvusvaheline Double Mini-Trampoline Workshop, millest võtsid osa Eesti trampoliinvõimlemise treenerid ja võimlejad. Koolituse eesmärk oli toetada topelt-trampetihüpete arendamist Eestis.

Oma ala parimad spetsialistid Ulf Andersson ja Jenny Söderlund jagasid oma kogemused ja teadmised Variku spordihallis. Ulf Andersson on FIG Academy Coaching ekspert, kolmekordse DMT maailmameistri Lina Sjöberg treener ning Rootsi trampoliinvõimlemise koondise DMT ekspert.  Jenny Söderlund on alates detsembris 2022 European Gymnastics TRA tehnilise komisjoni liige ning FIG Academy Level 3 treener.

Foto: Sigrid Pedoson

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisainfo: https://www.europeangymnastics.com/event/double-mini-trampoline-coaching-workshop-0/overview