Universiaadil Chengdus esindavad Eestit Beljajeva ja Kaasik

Mitmel korral edasilükatud üliõpilassportlaste mängud saavad avatud homme ning juba laupäeval saame kaasa elada Adelina Beljajeva’le ja Marie-Anett Kaasik’ule. Eesti iluvõimlejad astuvad Chengdu Universiaadil võistlustulle 29. juulil. VK Elegance kasvandik Adelina esindab Eesti Ettevõtluskõrgkool Mainor / EUASi (Enterprise and Business Management) ning VK Rütmika õpilane Marie-Anett Tartu Ülikooli (Sotsiaalteaduste valdkond, Humanitaar- ja sotsiaalainete õpetamine põhikoolis). Mõlemad võimlejad õpivad ülikoolis esimest aastat.
okku osaleb Universiaadil 31 individuaalarvestuse iluvõimlejat 21 riigist. FIG kutsel täidab Chengdus kohtuniku ülesandeid Natalja Bestšastnaja ning kohapeal on ka Marie-Anetti treenerina Christel Langell.
  • Universiaadi koduleht:
  • Otseülekanne / Livestream
 
Eestit esindavad Universiaadil 15 sportlast. Kokku on Eesti esindatud seitsmel alal: sulgpall , vehklemine, iluvõimlemine , tennis , ujumine , kergejõustik , judo.