Selgusid esimesed Glara Gymnastics noorsportlaste stipendiumi saajad

13. jaanuaril 2024 peetud Eesti Võimlemisliidu pidulikul tänuõhtul Tartu Alexela Loomelaval kuulutati välja aasta parimad võimlejad, võistkonnad, treener ja teod. Tänuõhtu raames omistati Glara Gymnastics initsiatiivil esmakordselt noorvõimleja kategooria võitjatele (nii neiu kui noormees) rahaline eriauhind. Auhinna saajatele, iluvõimleja Valeria Valasevitš`le ja sportaeroobika võimleja Viktor Lukjanov`le andis auhinnad üle Glara Gymnastics juht Margot Võsokov

“Mõistame, et võimlemine nõuab varakult suurt pühendumist ja töökust, et olla konkurentsivõimeline ja saavutada edu. Noorvõimlejate panus on selles protsessis hindamatu. Samas on võimlemine spordiala, kus palju tehakse ära missioonitundest ning armastusest ala vastu, kuid meie sooviksime näha laiemaid võimalusi ja ka suuremat rahalist tunnustust selles valdkonnas,” sõnas idee algataja Võsokov. 

Glara Gymnastics stipendiaadid 2023 Valeria Valasevitš ja Viktor Lukjanov ning Glara Gymnastics esindaja Margot Võsokov Foto: S. Tõntson / Eesti Võimlemisliit